Hirdetés

Bejelentették az MCU Fantasztikus Négyes filmjének rendezőjét

|

Helytállónak bizonyultak a korábbi találgatások, az új Star Trek produkció éléről sikerült elcsakliznia a Marvelnek a feladatra kiszemelt rendezőt.

Hirdetés

Őrületes tempóban folytatódik a Marvel filmes univerzumának kiszélesítése, egymást érik a mozifilmek, Disney+-os sorozatok és animációs produkciók, miközben a Kevin Feige vezette Marvel Studios évekre előre megtervezte a tartalmakat. Igaz, a The Multiverse Sagát felvezető negyedik fázis kevésbé koherens a korábbiaknál, még mindig jobban működik a recept bármely másik univerzumépítésnél. Okkal tervezi lemásolni a rivális DC is.

Az MCU építőkövei közül az egyik legnagyobb jelentőségű a Fantasztikus Négyes lehet, ugyanis a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben rövid időre megvillantott Reed Richards (Mr. Fantastic/Nyíl) vezette csapat - amely részben család is - a Marvel füzeteiben számos közös kalandot élt át a Bosszúállókkal, az X-Men gárdájával, és egy ideig a tagja között tudhatta a magyarul Amazon néven ismert She-Hulkot is.

Hirdetés

A D23 Expo bejelentéseinek sorát gyarapította az is, hogy a Marvel Studios hivatalosan megerősítette, a 2024. november 8-án debütáló Fantasztikus Négyes film rendezőjének kilétét. A WandaVízió epizódjait dirigáló Matt Shakmanről van szó, aki az új Star Treket hagyta ott a Marvel felkérése miatt.

A hatodik fázist megnyitó reboot kapcsán viszont változatlanul rengeteg kérdés vár megválaszolásra, hiszen nem tudni, ki bújhat majd Susan Storm (Láthatatlan), Johnny Storm (Fáklya) és Ben Grimm (Lény) bőrébe. Továbbá arra sem vennénk mérget, hogy John Krasinsky felbukkanása Reed Richardsként több volt egy szimpla cameónál, a rajongóknak tett gesztusnál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)