Hirdetés

Beköszönt Nick Fury a Secret Invasion első teaserében

|

A Disney+ Day alkalmával kaptunk egy kis ízelítőtt a készülő sorozatból, amiben a visszatérő Nick Fury kinézetét is megleshettük.

Hirdetés

Tegnap tartotta a médiaóriás a szolgáltatás elindulásának második évfordulóját ünneplő eseményét, a Disney+ Dayt, ahol nem csupán a platform múltjára tekintettek vissza, hanem egy kis ízelítőt kaptunk az érkező tartalmakat illetően is.

Ebből természetesen nem maradhatott ki a Marvel univerzuma sem, ami kapcsán a legizgalmasabb újdonság talán a Secret Invasionhöz köthető.

Hirdetés

A lenti rövid teaser videóban mókás, hogy a sorozat logójából is készítettek egy új változatot, ami a szokásos Marvel-pirosról a Föld lakóinak (köztük magasrangú vezetők és hősök) alakját felvevő skrullok zöld és lila színeire vált félúton. De ennél sokkal izgalmasabb egy rövid snitt, amelyben beköszön a Nick Furyt alakító Samuel L. Jackson, ezúttal a karakter ismertetőjegyének számító szemkötő nélkül.

A skrullok már eddig is feltűntek az MCU-ban, a Marvel Kapitányban már szembeszálltak velük a képregényes univerzum hősei (majd persze gyorsan kibékültek velük), illetve Jackson Nick Fury-ja és a Ben Mendelsohn által alakított Talos megjelent a Pókember: Idegenben alatt is. A visszatérő szereplők mellett viszont a franchise-ban újoncnak számító színészek is vannak a Secret Invasion stábjában, így például a Trónok harcával ismertté vált Emilia Clarke.

A hangulat tekintetében pedig azt osztotta meg róla az egyik producer, hogy uralkodó elem lesz a paranoia, hogy bármelyik szereplőről kiderülhet akármikor, hogy valójában egy álcázott skrull. Hogy mennyire lesz magával ragadó a Marvel egyik izgalmas képregénysorozatának feldolgozása, 2022-ben kiderül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)