Hirdetés

Ben Affleck és Matt Damon a Netflixnél készítik el az újabb közös filmjüket

|

Az Animals elsősorban a noir műfaj szerelmeseit célozza meg.

Hirdetés

Ben Affleck és Matt Damon országos cimborák, akik számos alkalommal dolgoztak már együtt, elég csak a Good Will Huntingre, a Dogmára, vagy legutóbbi közös munkájukra, az Air - Harc a legendáértra gondolni. Utóbbit az Amazonnal a hátuk mögött hozták össze, a The Hollywood Reporter szerint a következő projektjüket viszont a Netflixnél valósítják meg.

A film eddig olyan ideiglenes címeken futott, mint a The Animals of Los Angeles és a Be Gentlemen, azonban simán csak Animals lett a neve. Affleck és Damon közös produkciós cége, az Artists Equity áll mögötte, valamint olyan producerek támogatják, mint Dani Bernfeld (Az aszfalt királyai, Játsszunk gyilkosost!), Brad Weston (Könyvklub, Nem oké) és Collin Creighton (Okja, Marco Polo). 

Az Animals egy noir thriller lesz, amelynek középpontjában egy polgármesterjelölt áll, akinek a fiát elrabolják. Mivel rengeteg politikai és egyéb ellenség veszi őket körül, a férjnek és feleségének nincs más választásuk, mint bepiszkolni a kezüket, hogy megmentsék a gyereküket.

Hirdetés

A forgatókönyvet Connor McIntyre írta és Billy Ray (Philips kapitány, Az éhezők viadala) dolgozta át, a rendező Ben Affleck lesz, a főszereplő pedig Matt Damon, de azt nem tudni még, hogy Affleck is játszani fog-e benne (felesége, Jennifer Lopez musicaljében, a This is Me... Now-ban viszont fog). 

Damon korábban még az Air kapcsán elmondta, hogy számára természetes, hogy Affleck a rendező:

"Már egy csomó filmet írtunk, producerkedtünk és játszottunk együtt annyi éven és évtizeden át, úgyhogy nem éreztem, hogy más lenne így dolgozni. Úgy értem, gimnáziumi darabokban játszottunk, ahol ő azt mondta: »Haver, szerintem ezt így kellene csinálnod«. Már vagy negyvenvalahány éve rendez engem."

Ha minden jól megy, akkor az Animals forgatását már márciusban megkezdik Los Angelesben. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)