Hirdetés

Ben Affleck arról beszélt, hogy a jövőben elvállalná-e Batman szerepét

|

Vicces kijelentést tett a színész, de azért elhangzott tőle néhány komolyabb dolog is.

Hirdetés

Ben Affleck legutóbb 2017-ben bújt Bruce Wayne, vagyis Batman bőrébe, azonban a szerep időközben átvándorolt Robert Pattinsonhoz, akit először a készülő The Batmanben láthatunk majd. Persze azért a denevérember korábbi megformálója még mindig kap kérdéseket a témával kapcsolatban.

Hirdetés

Nemrég ismét megszólalt mindenki kedvenc Gézája a szerep, egészen pontosan az általa írt film kapcsán, ami végül nem valósult meg. Elmondása szerint ez az egész pont az életének egy olyan szakaszában történt, amikor szimplán elvesztette az érdeklődést az efféle sztorik iránt. Egyébként a szavaiból az derült ki, hogy jó véleménnyel van a stafétát átvevő Pattinsonról, és meg is fogja nézni a The Batmant.

A szerephez való esetleges visszatérésről is faggatták a színészt, kinek válaszból megtudhattuk, hogy érdekes lenne egy nagyon öreg, járókeretes Batman. Affleck valószínűleg csak viccelt ezzel a kijelentéssel, habár lehet, hogy később jól állna neki a főszerep egy Batman Beyond adaptációban, ugyanis ebben a sztoriban már egy nyugdíjaskorú Bruce Wayne-nel találkozhatunk.

Szerintetek jól alakította a denevérembert Ben Affleck?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)