Hirdetés

Ben Affleck számára szörnyű élmény volt Az Igazság Ligája forgatása, de nem a film az oka

|

Bár az Affleck meme is erről árulkodott, és ez a film vezetett ahhoz, hogy szögre akassza Batman köpenyét, a színészt nem az rázta meg, ami a nézőket.

Hirdetés

Igazi hullámvasút volt, mire megvalósult Az Igazság Ligája, ráadásul még a premierrel sem ért véget a menet. Miután Zack Snyder lánya öngyilkossága miatt távozott a rendezői székből, a Warner Bros. nem volt hajlandó várni, a helyére ültette a gigasiker Bosszúállókat összehozó Joss Whedont, aki igyekezett összehozni valamit a meglévő anyagból, és újakat forgatott hozzá - megtartva Snyder stílusát és kicsit belerakva a sajátját.

A végeredmény kicsit Frankenstein szörnye lett, így a rajongók komoly kampányolásba kezdtek a vállalatnál, hogy hadd kapják meg Snyder változatát. Ez a Warner Bros.-nak pont jól is jött, hiszen fel akarta futtatni új streamingszolgáltatását, az HBO Maxot, így zöld utat adott a Snyder Cutnak, ami tavaly jelent meg

Hirdetés

Whedon módszereivel több színésznek, például Gal Gadotnak és Ray Fishernek is voltak problémái, de Affleck nem kifejezetten erre vezette vissza, hogy rossz élmény volt számára a forgatás, sőt, a filmmel sincsen baja, hanem az akkori helyzetére utalt, amihez hozzátartoznak a magánéleti problémái is. Az LA Times-nak nyilatkozva a következőket mondta: 

"Valójában Az Igazság Ligája volt a mélypont számomra. Rossz tapasztalat volt a dolgok összefonódása miatt: a magánéletem, a válásom, a túl sok távollét, a kihívást jelentő menetrend, majd Zack személyes tragédiája és az újraforgatások. Ez volt a legrosszabb élmény, rémes volt. Ez volt az a pillanat, amikor azt mondtam: 'nem csinálom ezt tovább'. Nem azért, mert Az Igazság Ligája olyan rossz lett volna."

Affleck azonban egyszer még biztosan magára ölti a Denevérember jelmezét, ugyanis fel fog bukkanni Flash önálló filmjében (akárcsak egy korábbi Batman, Michael Keaton), viszont ezt követően valószínűleg egy ideig nem láthatjuk majd egyetlen franchise-ban sem. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)