Hirdetés

Ben Affleck visszatér Batmanként a The Flash moziban

|

Eddig arról volt szó, hogy Ben Affleck soha többé nem ölti magára a Denevérember jelmezét, de úgy tűnik, fordult a kocka.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudjuk, hogy 2021-ben egy olyan Batman film érkezik meg a mozikba, amelyben immár Robert Pattinson válik Gotham City sötét lovagjává. Ez a mozi azonban egy teljesen különálló alkotás, nem kapcsolódik a DC filmes univerzumához; ellenben a sokszor halasztott, és hányattatott sorsú The Flash filmben nagyon is a DCEU része, a legújabb híresztelések szerint pedig ebben a moziban Ben Affleck is visszatérhet.

Hirdetés

Noha korábban arról szóltak a hírek, hogy Ben Affleck végleg hátrahagyta Batman szerepét, és soha többé nem akar DC filmben szerepelni (hiába rendezte volna ő eredetileg az új Batman filmet is), a Vanity Fair most mégis arról számolt be, hogy Affleck visszatér a DC Comics mozis univerzumába. Az Andy Muschietti rendezői felügyelete mellett készülő 2022-es The Flashben ugyanis ismét ő lesz Bruce Wayne.

Úgy tudni, a párhuzamos univerzumokat is érintő történetben (ami a 2011-es Flashpoint sztorin alapul, de sokban eltér majd az eredeti füzetektől) szerepet kap Michael Keaton is, aki a Tim Burton-féle Batman filmekben alakította a Denevérembert. Muschietti elmondta, hogy Keaton alternatív univerzumos Batmanjének bevezetése csak és kizárólag úgy működik, ha az "eredeti" DCEU-s Batman, vagyis Affleck is szerepel a filmben, így elképzelhetetlennek tartotta azt, hogy őt kihagyja a moziból. 

Valószínűleg hétvégén a DC Fandome-on még több részlet kiderül majd Ben Affleck visszatéréséről és magáról a The Flash filmről is. Kíváncsian várjuk a további részleteket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)