Hirdetés

Ben Mendelsohn mindent megadna, hogy eljátszhassa Doctor Doomot

|

Mendelsohnnak volt már egy fontos szerepe az MCU-ban, de ő abban a szerencsés helyzetben van, hogy ez nem feltétlenül akadályozná egy másik karakter alakításában.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen fogják bezárni a cikket emiatt, de az alábbi hír kapcsán érintenünk kell egy nagyobb spoilert a Titkos invázió kapcsán. Aki még nem látta a szériát, és nagyon érdekli a karakterek sorsa, az most csukja be a szemét.

Ben Mendelsohn, aki évekig játszotta Talost a Marvel filmekben, hirtelen felszabadult a Titkos invázió után. A karaktere halott, így most újabb szerep után néz, és nagyon lelkesnek tűnik Doctor Doom kapcsán.

Hirdetés

A GQ-nak adott interjújában, beszélt szerepekről, amiket szívesen vállalna a jövőben, és most, hogy a Fantasztikus Négyes ismét előtérbe került, Doctor Doomot is megemlítette.

"Bármit megadnék, hogy Doctor Doomot játszhassam. Szerintem Doom az a Marvel karakter, akit elővehetnének, sőt elő kellene venniük. De hát az van, ami van. Együtt dolgozhattam mostanában Spielberggel, Terrence Malickkal, és Ridley Scottal. Elképesztő."

Mendelsohn az elmúlt években játszott hőst, gonoszt, és mindent a két véglet között. Elképesztő színészről beszélünk, aki valószínűleg a jó doktor páncéljában is emlékezetes alakítást hozhatna. Azt még nem tudjuk, hogy Doomot előhúzza-e a Marvel, és ha igen, akkor kire bízza a szerepet, de nehéz lenne elképzelni az MCU jövőjét nélküle.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)