Hirdetés

Kár volt rápörögni arra, hogy Ben Stiller benne lesz a Halálos iramban 9-ben

|

Maga a színész cáfolta meg a pletykát ami a napokban kapott szárnyra. Ha abban reménykedtetek, hogy ő is csatlakozni fog a Halálos iramban nagy családjához, akkor sajnos csalódnotok kell.

Hirdetés

Temérdek filmekkel foglalkozó oldal lehozta a pletykát, miszerint Ben Stiller jelenleg is forgat azért, mert pár extra jelenetben be fog kerülni a Halálos iramban 9-be. Az ötlet nem lett volna teljesen hajmeresztő, hiszen egy rövidebb cameo erejéig a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-ban is feltűnt egy komikus, név szerint Kevin Hart. Most viszont kiderült, hogy az egészből semmi sem igaz. 

Hirdetés

Csak remélni tudom, hogy nem éltétek bele magatokat túlzottan Ben Stiller csatlakozásának hírébe, ugyanis a színész nem kertelt, gyorsan a további pletykák elébe ment, és a következőt nyilatkozta: 

A Halálos iramban 9-ben való felbukkanásom híre eléggé túlzó. Magyarul egyáltalán nem igaz. 

Mindezeken túl azért minden jót kívánt a stábnak, és jelezte, szorít a film sikeréért. Csak egy jó tanács: ha legközelebb a New York Post pletykarovata arról ír, hogy Rob Schneider beugrik pár jelenetet felvenni a Halálos iramban 9-hez, akkor se emelkedjen meg a pulzusotok, ugyanis elég valószínű, hogy az is kamu lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)