Hirdetés

Benedict Cumberbatch improvizálta a Bosszúállók: Végjáték egyik fontos jelenetét

|

Doctor Strange megformálója emlékezetes pillanatot rögtönzött.

Hirdetés

Akármilyen véleménnyel is legyünk a Bosszúállók: Végjátékról (vagy a Marvel Filmes Univerzumról úgy általánosságban), az vitathatatlan, hogy filmtörténeti mérföldkőnek számít. A készítőkre hatalmas nyomás hárult a Végtelen kövek sagájának befejezésekor, és rengeteg mindenre kellett odafigyelniük, így akár azt is hihetnénk, hogy az utolsó lélegzetvétel is meg volt előre tervezve. Azonban úgy tűnik, hogy még ilyen komoly véghajrában is jutott hely némi alkotói szabadságnak. 

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg az "Én vagyok Vasember" jelenetet őrzik a szívükben, de bőven voltak más emlékezetes momentumok is a játékidő során. Az egyik ilyen az volt, amikor Benedict Cumberbatch karaktere, Doctor Strange emlékeztette Robert Downey Jr. hősét, hogy egyetlen esélyük van Thanos legyőzésére (aki emlékszik rá, a Végtelen háborúban Strange a jövő több mint 14 millió változatát pörgette végig, és csak egyetlen esetben tudtak diadalmaskodni a gonosz felett). A legfőbb mágus önálló filmjének rendezője, Scott Derrickson Twitteren osztotta meg, hogy a színész elmondta neki, az említett jelenet improvizáció volt. 

Cumberbatch többször is vissza fog térni Strange képében: a hírek szerint benne lesz a Pókember 3-ban és jön az önálló filmjének folytatása is Doctor Strange in the Multiverse of Madness címmel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)