Hirdetés

Berendelték a Reacher 3. évadát, exkluzív klippel ünnepelhetnek a rajongók

|

Alan Ritchson nagy meglepetéssel készült.

Hirdetés

Bár a Tom Cruise nevével fémjelzett Jack Reacher filmeknek is megvan a maga rajongóbázisa, a karaktert megalkotó Lee Child és műveinek hívei nem voltak kibékülve azzal, hogy a színész nagyon elüt az alapanyag által felfestett alaktól. Az Amazon Prime Videóra készült Reacher sorozatban viszont Alan Ritchson (Titánok, Halálos iramban 10.) tiszteletet parancsoló megjelenésével és ellenállhatatlan stílusával tökéletesen hozta a figurát, gyorsan be is lopta magát a nézők szívébe. 

Az első évad nagy siker lett, így nem is lehetett kérdéses, hogy folytatódik, és november elején már a második szezon előzetese bizonyította, hogy Ritchson mennyivel jobb választás Cruise-nál. 

Hirdetés

A Reacher 2. évada december 15-én debütál az Amazon streamingszolgáltatásán, és Child A baj nem jár egyedül című regényén alapulva vonultat fel egy titokzatos gyilkost, aki célba veszi a címszereplő volt egységének tagjait, egyenként levadászva őket. Már ez is elég izgalmas, viszont a São Paulóban tartott CCXP rendezvényen, az Amazon Prime Video paneljén történt valami, ami erre is rálicitál. 

Ritchson bejelentkezett egy videóval, amelyben beharangozza, hogy az Amazon berendelte a harmadik évadot (amelyből már executive producerként is kiveszi majd a részét, nem csak színészként), sőt már annak forgatásáról köszönt be. Ezt megünnepelendő, kaptunk egy hosszabb betekintést a második szezonba. Alább mindkettőt megnézhetitek: 

A Reacher nyolcrészes 2. évadából rögtön három epizód kerül fel december közepén, majd hetente számíthatunk új fejezetre. Várjátok már?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)