Hirdetés

Beszédes az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatának címe

|

Az Amazon bejelentette, milyen címet választott idén debütáló A Gyűrűk Ura sorozatához.

Hirdetés

Várnunk kell még néhány hónapot, hogy ismét ellátogathassunk Középföldére: várhatóan szeptemberben lesz az Amazon Prime Videón debütáló új A Gyűrűk Ura sorozat premierje, amit már öt éve formálgat J. D. Payne és Patrick McKay, a széria két showrunnere. Eddig azt tudtuk, hogy az ifjú Galadriel szerepet kap majd benne, de alapvetően kevésbé ismert karakterek állnak majd a középpontjában.

Most kiderült a hivatalos angol cím: The Lord of the Rings: The Rings of Power néven kell majd keresnünk.

Hirdetés

A "the"-kkel megint nem spóroltak, bár a rekorder továbbra is a The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, a The Return of the Kinggel osztozva az első helyen. Nem mintha nem lenne mindegy, csak érdekességként említjük meg.

A The Rings of Power (avagy A hatalom gyűrűi) első évada nyolc részből fog állni, és szeptember 2-ától lehet nézni az elsőt, majd hetente érkeznek az újabbak. A történet során megtudhatjuk, hogyan készült el a húsz mágikus gyűrű, melyekből 19-et a tündék, a törpök és az emberek kaptak, az "egy gyűrűt" pedig maga Szauron, amivel hatalmat gyakorolhatott a többiek felett (a tündék három gyűrűje kivételével). Szó esik majd az ő felemelkedéséről, Númenorról, illetve a tündék és az emberek utolsó szövetségéről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)