Hirdetés

Beszünteti a posztolást a Mézga Géza Apokalipszis Szekta, az internet korának egyik legcsodálatosabb művészeti alkotása

|

Sokkal több volt ez, mint egy Mézga családos shitposting oldal.

Hirdetés

Mivel a művelt, magas szintű humort ugyanannyira nem vetjük meg, mint a fingós vicceket, az ezeket vegyesen tálaló Mézga Géza Apokalipszis Szektának is nagy csodálói vagyunk már évek óta. A 2020 márciusában indult oldal zömmel a Mézga család sorozatból kiragadott képkockákat használta fel (olykor paintes rajzokkal vegyítve), és már önmagában az tiszteletre méltó, hogy mennyi különböző képet sikerült kigyűjteni, majd azokhoz irodalmi igényességű, nihilista, a szomorú hétköznapokat kifigurázó, vagy épp démoni lényeket éltető szövegeket társítani.

Ez a kifarcsart univerzum aztán szürreális dalokkal tágult, de a YouTube-csatorna egy egészen más, még furább hely, mint a fő platformnak számító Instagram-fiók.

Hirdetés

Ez utóbbin jelent meg ma egy a hétfő túlélését sokkal nehezebbé tevő, öklünket görcsbe rántó üzenet, amivel bejelentették: Vége.

"számos kedves, pár kevésbé kedves, és nagyon kevés kifejezetten megvetett fele és háromnegyedbarátunk! köszönjük, hogy társaink voltatok az elmúlt évek pszichés mélyrepülése során. sok kétes minőségű élményben volt részünk közösen az internetnek ezen a kellemetlen szagot árasztó és gyanús leveket szivárogtató szegletén. keveset mulattunk és még kevesebbet tanultunk, de a célnál olykor fontosabb a penetráns enyészet. akárhogy is, itt az idő, hogy a nyugtalanítóan szép számmal összegyűlt szépséghibás lelkeink feloldozást nyerjenek a közös iga alól, és a lángoló fészekből spriccelő gusztustalan csótányok módjára szóródjanak szét újabb nyirkos hasadékok után kutatva. igazából nagyon jó volt itt. köszi, hogy jöttetek "

Aki a srácok munkásságáról többet akar tudni, a Grdg podcastját eressze be hallójáratába. Nem kizárt, hogy valamit még alkotnak, de ahogy eddig ismertük, szerettük és tiszteltük, úgy már nem él tovább.

Abaddon irgalmazzon mindannyiunknak. A kedvenc posztjainkat inkább nem rakjuk be ide, de itt egy olyan, ami úgy ad ízelítőt a szekta esszenciájából, hogy nem szégyellnénk szüleinknek megmutatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)