Hirdetés

Betegség miatt is megszakadhat a jedik kapcsolata az Erővel

|

Újabb érdekes dolog derült ki a Star Wars univerzuma kapcsán.

Hirdetés

Örülhetnek azok a Star Wars-rajongók, akiknek már elege volt a Skywalkerekből és a sok lázadásból, ugyanis könyveknek és képregényeknek hála elmerülhetünk a Köztársaság fénykorába elkalauzoló High Republic érában.

Ezek a friss sztorik pedig a jelek szerint nemcsak új karakterekkel, hanem egyéb különlegességekkel is kibővítik a messzi-messzi galaxist.

Hirdetés

A Star Wars: The High Republic 12. számából ugyanis kiderült, hogy létezik egy olyan betegség, amely alaposan megzavarhatja egy jedi kapcsolatát az Erővel. Ez az egészen ritka, a trandosán fajt érintő Magrak-szindróma, aminek következtében a beteg dühössé és agresszívvá válhat, de a jedik esetében inkább az jelentheti a problémát, ahogy az elme tudat alatt reagál a dologra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sskeer mester is ebben szenved, és az elméje annyi energiát fordít a betegségre, hogy gyakorlatilag nem marad ereje arra, hogy kapcsolatba lépjen az Erővel.

Persze lehetséges, hogy más trandosán jediket nem így érint a Magrak-szindróma, és az is előfordulhat, hogy a Sötét oldalt követő társaik számára még pozitív dolog is lehet ez az egész. Az eddigi információk alapján pedig azt sem zárhatjuk ki, hogy esetleg más fajba tartozó Jedik esetén is megszakíthatja az Erővel való kapcsolatot egy betegség.

Nektek egyébként hogy tetszik eddig a High Republic éra? Valószínűleg nem mostanában, de valamikor a jövőben videojátékos formában is belekóstolhatrunk majd ebbe a korszakba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)