Hirdetés

Bilincsben vitték el a rappert, miután átvett három Grammy-díjat

|

Killer Mike rendhagyó módon hagyta el a 2024-es Grammy-gála helyszínét.

Hirdetés

Killer Mike, vagy Michael Render számára remekül indult a vasárnap este (hazai idő szerint hétfő hajnal), ugyanis jelölték a legjobb rapdal, a legjobb rapelőadás és a legjobb rapalbum kategóriában is Grammy-díjra, végül pedig mindhárom szobrot sikerült elnyernie. Később azonban meglepő fordulatot vett az éjszaka. 

Az alábbi videóban ugyanis az látható, hogy Killer Mike-ot bilincsben viszik el a rendőrök a Crypto.com Arénából. Egyelőre nagyon keveset tudni csak az ügyről, a zenészt könnyű testi sértés vétségéért vették őrizetbe, legalábbis erről szólt a Los Angeles-i rendőrség hivatalos közleménye.

Hirdetés

A legfrissebb hírek szerint Killer Mike nem sokkal később már szabad lábon ünnepelhetett, de az mindenesetre bizonyos, hogy ez az este már nem (csak) a Grammy triplázás miatt lesz emlékezetes a 48 éves rapper számára, aki egyébkén Michael című albumáért zsebelhette be az elismeréseket.

A 2024-es Grammyn egyébként ismét kiosztottak egy videojátékos díjat is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)