Hirdetés

Bill és Ted 3 - hivatalosan is készül a folytatás, megvan a cím és a rendező

|

Bill & Ted Face the Music címmel érkezik a trilógia zárása.

Hirdetés

Az első két Bill és Ted mozit, vagyis a Bill és Ted zseniális kalandját és a Bill és Ted haláli túráját egy egész generáció imádta. Ha esetleg nektek kimaradt volna valamelyik film, akkor éppen itt az ideje a pótlásnak, hiszen kiderült, gőzerővel készül a harmadik epizód. 

Hirdetés

Bizony, Alex Winter és Keanu Reeves, azaz Bill és Ted harmadszorra is egy őrült kalandra indul. A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy két főhősünk a középkorú férfiak unalmas életét éli, hétköznapi problémákkal küszködik, de ezalatt persze még mindig nem tettek le arról, hogy egyszer megírják a világ legjobb dalát. Így telnek a szürke hétköznapok, mígnem felbukkan egy alak a jövőből, aki figyelmezteti a srácokat, egyedül az ő daluk mentheti meg az egész univerzumot. 

A jövő sorsa tehát Bill és Ted kezében van, akiket ezúttal lányaik és temérdek zenészlegenda is segít majd abban, hogy megtalálják a világ legjobb nótáját. Premierdátummal persze még nem szolgálhatunk, de az biztos, hogy Bill & Ted Face the Music címmel kell majd az új filmet keresnetek a mozikban, illetve megtudtuk, hogy Chris Matheson és Ed Solomon ismét írói feladatokat töltenek be. Kiderült továbbá, hogy Dean Parisot (Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés, RED 2) lesz a rendező.

Ti láttátok az eredeti filmeket? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)