Hirdetés

Billy Dee Williams, a Star Wars első Landója merész kijelentéseket tett karaktere kapcsán

|

Donald Glover nem biztos, hogy örülni fog annak, amit Billy Dee Williams mondott róla.

Hirdetés

Billy Dee Williams nemrég a Radio Timesnak adott egy interjút, amelyben természetesen szóba került Star Wars franchise, valamint Williams Csillagok háborúja karaktere, Lando Calrissian is - a színész először az 1980-as A Birodalom visszavágban keltette életre Han Solo pajtását, legutóbb pedig a kilencedik részben, vagyis a Skywalker korában láthattuk őt Landóként. Nem ő volt azonban az egyetlen, aki Lando bőrbe bújhatott, hiszen a 2018-as Solo: Egy Star Wars-történetben Donald Glover alakította a Millennium Falcon eredeti tulajdonosát. 

Az előbb említett interjúban most Billy Dee Williams elmondta, nagy rajongója Glover munkásságának, ugyanakkor úgy gondolja, csak és kizárólag egyetlen Lando létezik, az pedig nem más, mint az ő eredeti karaktere. 

Hirdetés

Egészen pontosan így fogalmazott:

"Ő egy teljesen új generáció tagja. Bármit megtesz, amit csak kell, hogy vonzóvá tegye a karaktert. Ő egy nagyon tehetséges fiatal srác, sok benne a fantázia. Nem tisztem megmondani, hogy mit csináljon a karakterrel, én gondoskodtam a 20. századi verzióról, ő neki a 21. századiról kell gondoskodnia."

Majd így folytatta:

"Volt vele egy kellemes ebédem. Elbűvölő fiatalember. Rendkívül tehetséges. De nem hiszem, hogy... Úgy értem, ha Lando Calrissianról van szó, akkor csak egy Lando Calrissian van. Én alkottam meg azt a karaktert."

Billy Dee Williams tehát bármennyire is elismeri Donald Glover érdemeit, azért úgy gondolja, hogy igazából ő Lando Calrissian és senki más. Ti egyetértetek vele?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)