Hirdetés

Birds of Prey - Batman régi ellenfelével küzdenek meg a hősnők

|

Kiderült, ki lesz majd a rosszfiú a DC Comics hölgy szuperhőseit tömörítő moziban.

Hirdetés

Elkezdtek felpörögni a dolgok a Birds of Prey film kapcsán, a Warner Bros. ugyanis parkolópályára tette az ugyancsak női karakterek köré felépülő Gotham City Sirens projektet és inkább erre a mozira koncentrál. A jelek szerint pedig már a főgonosz is megvan. 

Hirdetés

Black Mask, azaz Fekete Maszk feltűnését eredetileg pont a Gotham City Sirens film kapcsán pletykálták, most viszont kiderült, hogy inkább a Birds of Prey antagonistájaként dobja be őt a stúdió. Egyelőre még nem jelentették be a premierdátumot, de egyes források szerint az sem kizárt, hogy a Wonder Woman 1984 után ez lesz a következő DC mozi, amit elkezdenek forgatni A filmben visszatér Margot Robbie is, mint Harley Quinn. Hozzá Huntress (Vadásznő), Renee Montoya (a gothami rendőrség nyomozónője, később Question néven szuperhős) and Cassandra Cain (Batgirl) csatlakozik. 

Fekete Maszkot egyébként Doug Moench és Tom Mandrake alkotta meg még 1985-ben, a Batman képregénysorozat 386. füzetében bukkant fel először, azóta pedig már videojátékokban és animációs filmekben is feltűnt. Általában egy szadista alvilági vezérként szokták őt ábrázolni az alkotók. A maszk alatt egy Roman Sionis nevezetű fickót talál az, akinek esetleg kedvel lenne lehámozni róla a fekete maskarát. Sionis nem éppen mondható kedves kiscserkésznek, hiszen saját szüleit is megölte azért, hogy megszerezze mesés vagyonukat. Az üzleti életben viszont nem bizonyult túlzottan sikeresnek, minden pénzét elveszítette, ezért pedig Bruce Wayne-t és vállalatát hibáztatta. 

A legvalószínűbb tippek szerint jövő januárban kezdhetnek bele a munkába, miután Margot Robbie végzett Quentin Tarantino Once Upon a Time in Hollywood című filmjével. Arról nincs hír, hogy a Suicide Squad második részével mikor akarnak majd foglalkozni, Robbie biztosan visszatér majd abban a moziban is. 

Ti örültök, hogy Fekete Maszk lesz a hölgyek ellenfele? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)