Hirdetés

Bizonytalan a Legendás állatok filmek jövője

|

Egyáltalán nincs kőbe vésve az, hogy tényleg 5 részes lesz a Legendás állatok széria.

Hirdetés

Többször is szóba került már, hogy Johnny Depp után (akit Amber Hearddel való botrányos válása, és a színésznő vádjai miatt tettek lapátra) a Legendás állatok filmek újabb sztárja, Ezra Miller is kellemetlenné kezd válni a Warner Bros. számára. Miller több balhét tudhat már a háta mögött, aki nemrég Hawaiin letartóztattak, korábban pedig a nyílt utcán balhézott össze egy nővel.

Lehet már arról hallani, hogy a Warner mindezek tükrében egészen egyszerűen meg fog válni a színésztől, de könnyen lehet, hogy nem csak Millernek kell csomagolnia, hanem végül az egész Legendás állatok franchise-t kukázza a stúdió.

Hirdetés

Variety írt most egy átfogó cikket arról, hogy nagy bajban van a széria, a Warner pedig éppen erősen matekozik. A második rész már több mint 150 millió dollárral kevesebbet termelt, mint az első, ha pedig a harmadik epizód számai nem lesznek kedvezők, kár is álmodozni a folytatásról. A stúdió egyébként még be sem rendelte a 4. Legendás állatok filmek forgatókönyvét, szóval világosan látszik, egyetlen centet sem akarnak költeni addig, amíg nem látják biztosítva a megtérülést.

A Legendás állatok: Dumbledore titkai egyelőre nem áll jól, nyitóhétvégéjén csak 58 millió dollárt termelt, míg a második rész anno 191-et hozott össze. Fontos azonban kiemelni, hogy az új filmet egyelőre még csak 27 országban mutatták be, míg a Grindelwald bűntetteit rögvest 79-ben. A premier hazánkban holnap lesz esedékes, az Egyesült Államokban pedig csak pénteken.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)