Hirdetés

Black Adam - jövőre elkezdik forgatni Dwayne Johnson filmjét

|

Ha minden jól megy, akkor végre tényleg beindulnak a régóta várt DC mozi munkálatai.

Hirdetés

Már ezer éve tudjuk, hogy a Szikla, vagyis Dwayne Johnson fogja alakítani Black Adamet, de a róla szóló film kapcsán egyelőre még nem árasztottak el bennünket pontos információkkal. A jelek szerint azonban a Shazam sikere beindította a fogaskerekeket. 

Hirdetés

A Black Adam mozi egyik producere, Hiram Garcia ugyanis nemrég azt nyilatkozta, hogy jövőre el is indulhat a forgatás - egyébként maga Dwayne Johnson ugyancsak ellát majd produceri szerepket is a filmnél. Immár az is teljesen biztos, hogy Jaume Collet-Serra rendezheti a Black Adamet, aki nemrég fejezte be a jövőre érkező Jungle Cruise forgatását, szintén Dwayne Johnsonnal.

Az tehát egyértelmű, hogy a rendező és a címszereplő között adottak a remek munkakörülmények, most már csak a stáb többi tagjáról kellene lerántani a leplet. Mivel a Black Adam forgatókönyve is teljesen kész van, és a stúdió elégedett vele, csak és kizárólag Johnson alaposan teletömött naptára szabhat gátat a forgatásnak. Remélhetőleg hamarosan ideje lesz majd belebújni Black Adam fekete gúnyájába. 

Ti várjátok a Black Adam filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)