Hirdetés

Black Adam mellett a Justice Society of America tagjai is bemutatkoztak

|

Kiderült, milyen szuperhősök vendégszerepelnek még Black Adam saját mozifilmjében,

Hirdetés

Szombatról vasárnapra virradó éjjel a DC Fandomon temérdek fontos bejelentés és persze előzetes érkezett a DC Comics képregényei alapján készülő mozifilmek és videojátékok kapcsán. Dwayne Johnson pedig maga jelenette be, milyen DC szuperhősök bukkannak majd fel a régóta tervezett Black Adam moziban.

Hirdetés

A filmben a címszereplő mellett felsorakozik a Justice Society of America (JSA) nevezetű szuperhőscsapat is. Ezzel a gárdával először 1940-ben, az All Star Comics 3. füzetében találkozhattak az olvasók. Az eredeti felállásban a következő hősök erősítették a JSA sorait: Doctor Fate, Hour-Man, Spectre, Sandman, Atom, Flash, Green Lantern, és Hawkman. Közülük ketten, név szerint Hawkman és Doctor Fate szerepelnek majd a Black Adam filmben, hozzájuk pedig két újonc, Atom Smasher és Cyclone csatlakozik.

Kiderült továbbá az is, hogy Atom Smashert Noah Centineo alakítja majd. A Black Adam 2021. december érkezik majd meg a mozikba, egyelőre be kell érnünk két animált teaserrel, a "valódi" előzetesekre még várni kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)