Hirdetés

Black Angel - gyorsan összegyűlhet a pénz a Star Wars díszlettervezőjének filmjére

|

Az eredeti, 1980-as Black Angelt eddig szinte lehetetlen volt felkutatni. Most viszont egy újat is kaphatunk.

Hirdetés

Egy 1980-as rövidfilm, a Black Angel annak ellenére kapcsolódik nagyon szorosan a Star Wars történelméhez, hogy egy fantasy témájú történetről van szó. Mivel a film a Csillagok Háborúja díszlettervezőjének első rendezése volt, az Egyesült Királyságban, a skandináv országokban, és Ausztráliában a Birodalom Visszavág előtt vetítették rengeteg helyen. Most hosszú idő után előkerült az elveszettnek hitt alkotás, és jó eséllyel egy egész estét produkció is kerekedhet belőle.

Roger Christian, akinek például a fénykardok, vagy R2D2 kinézetét is köszönhetjük, de látványtervezőként A nyolcadik utas a halálon is dolgozott, nagyrészt George Lucas segítségével készítette el a keresztes lovagról szóló történetet, aki hazatérve feldúlva találja faluját, és elindul megkeresni a támadókat. A negatív viszont eltűnt, így néhány héttel ezelőttig gyakorlatilag esélytelen volt megnézni az elsősorban a Star Warsos kötődései miatt sokat keresett filmet.

Azzal, hogy feltöltötték a YouTube-ra az eredetit, még nem ér véget a történet, hiszen Christian egy egész estés filmet forgatna a Balck Angel alapján, amihez várható módon közösségi finanszírozással szeretné összegyűjteni a pénzt. Az Indiegogo kampány egyébként kiválóan halad.

Chrstian rendezői munkássága a Balck Angel után mondjuk nem túl biztató, de ezúttal sikerült néhány, korábban komolyabb filmekben is feltűnt színészt is megnyernie a projekthez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)