Hirdetés

Bob Odenkirkkel forgatták újra a világ legrosszabb filmjét

|

Jótékonysági célú remake készült a hírhedt The Roomból.

Hirdetés

Valószínűleg nem sok olvasónknak kell bemutatnunk a 2003-ban megjelent The Room című filmet, amely olyan borzalmasra sikerült, hogy előbb világhírű mém lett belőle, 2017-ben pedig egy vígjátékot is forgattak az elkészítéséről James Franco főszereplésével.

Most pedig egy egészen különleges projekt öregbíti tovább Tommy Wiseau művének kétes hírnevét: egy jótékonysági célú remake készül a filmből, amihez a Better Caul Saulból és a Senkiből ismert Bob Odenkirk adja az arcát.

Hirdetés

A 60 éves színész természetesen magát a főszereplőt, az eredetileg Wiseau által megformált Johnnyt alakítja, a projekt pedig egy jótékonysági szervezet, az Acting For A Cause szervezésében kerül megvalósításra. A hírt maga Odenkirk is megerősítette, a személyes Twitter fiókján azt írva, hogy minden tudását beleadta a szövegbe, és hogy remekül szórakozott a forgatás során.

Az Acting For a Cause Instagram-oldalán már fotók is láthatók a filmből, illetve az egyik színész, Cameron Kasky a kulisszák mögül is posztolt egy felvételt. A remake bevételei az amFAR nevű alapítványt támogatják, amely az AIDS-kutatást segíti. A Deadline beszámolója alapján az Acting For A Cause projektjeit mindössze néhány nappal a tényleges bemutató előtt szokták beharangozni, így valószínűleg nem kell sokáig várni, míg láthatjuk a filmet.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit kezd Odenkirk az ikonikus "Oh, hi Mark!" mondattal, de valószínűleg itt is zseniálisat alakít majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)