Hirdetés

Legkorábban 2021-ben jöhet a Boba Fett film

|

Annyira ne legyetek izgatottak a Boba Fett film miatt, messze van még a premier.

Hirdetés

Akik izgatottan várják kedvenc fejvadászuk mozivásznas visszatérését, azok egy kicsit próbáljanak lehiggadni, mert valószínűleg még évekre van a projekt. Mint kiderült, a Lucasfilm felfogadta James Mangoldot (Logan), aki rendezi és társírja majd a filmet Simon Kinberg (X-Men filmek) mellett. Mangold azonban egy elfoglalt ember.

Hirdetés

A Disney most sok vasat tart a tűzben, ami azt jelenti, hogy a film tényleges fizikai munkálatai valószínűleg nem fognak megkezdődni 2020 előtt. Egyébként mivel 2019. az új trilógia záródarabjáé, 2020 pedig valószínűleg Obi-Wan éve lesz, 2021 előtt nem is debütálhatna a Boba Fett sztori.

Maga a James Mangold éppen a Ford vs. Ferrari filmen dolgozik, aminek a forgatását idén nyár végén fogják elkezdeni. Rengeteg dolga lesz a projekttel és 2019-ben biztosan nem fog ráérni Boba kalandjaira.

Ez azt jelenti, hogy a Boba Fett film biztosan el fog készülni, de türelemmel kell várnunk a premierjére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)