Hirdetés

Boldog szülinapot, Han Solo!

|

Ma van Harrison Ford születésnapja. Mindenki kedvenc Han Solója és Indiana Jones-ja 73 éves lett.

Hirdetés

Harrison Fordnak rengeteg felejthetetlen pillanatot és csodálatos karaktert köszönhetünk, de a 73 éves színész még egészen biztosan tartogat számunkra pár meglepetést.

Legtöbbünk számára a Star Wars és az Indiana Jones-filmek miatt van bérelt helye a szívünkben, de az Apokalipszis mostban és a Tanúban nyújtott alakítása is zseniális volt. Utóbbiért még Oscar-díjra is jelölték, amit végül sajnos nem nyert meg. Az utóbbi években volt pár felejthetőbb próbálkozása, de most újra Han Solóként tér vissza, amivel bizony az eddig látottak alapján nagyon nehéz mellémenni. A második Star Wars: The Force Awakens trailer legszebb pillanata volt, amikor Chewbaccával együtt láthattuk őt a Millennium Falcon pilótafülkéjében. 

Ford a Comic-conon is tiszteletét tette, ahol megnyugtatott mindenkit, hogy sikeresen felépült a balesetéből és már ide is "a saját lábán" érkezett. A Star Wars panelen többek között arról is kérdezték Fordot, hogy milyen érzésekkel tér vissza a Csillagok háborúja egyik legjobb karakterének szerepébe.

"Soha sem gondoltam volna, hogy ez áldás lesz és nem átok" - mondta a színész és halálra dicsérte Az ébredő erő forgatókönyvét. "Nagyon elégedett voltam, amikor elolvastam, mert igazán kiemelkedőnek találtam. Jól van megírva és van benne pár érdekes fejlemény is".

 

Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy mi is örülünk neki. Egyébként a Disney egy külön Han Solo spin-offot is tervez, amitől viszont egy kicsit félünk, mert a legutóbbi Indiana Jones inkább volt fájdalmas, semmint szórakoztató. Vagy épp Indiana Jones.

Köszönünk mindent, mester, boldog szülinapot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)