Hirdetés

Borat sem bírta ki, hogy ne kommentálja Kanye West kirohanásait

|

Sacha Baron Cohen feltámasztotta népszerű karakterét, hogy kiossza Kanye Westet.

Hirdetés

Az elmúlt napokban nehéz volt úgy felmenni az internetre, hogy az ember ne fusson bele Kanye West ügyeibe. A zenész és producer nemrég elvált Kim Kardashiantől, akinek nagyon meredek gyerektartást kell majd fizetnie, majd néhány napra rá élő adásban magyarázta, hogy ő tulajdonképpen kedveli Adolf Hitlert, majd megállapította, hogy szereti a zsidókat, de a nácikat is, ha pedig pornót nézel, pedofil vagy.

A zenész, aki hosszú évek óta komoly mentális problémákkal küzd, valószínűleg túljutott azon a ponton, ahonnan már nem lehet visszajönni, még olyan legendás karaktereket is magára haragított, mint Borat, akit most újra elővett Sacha Baron Cohen, hogy beleálljon Kanye-ba és ha már ott volt, Joe Bidenből is viccet csinált.

Hirdetés

Az egész a Kennedy Center Honors díjátadó ünnepségen történt, ahol Borat először az amerikai elnök(ök)ből csinált viccet.

"Ismerem az Egyesült Államok elnökét, itt is van. Hol van, Mr. Trump? Nem néz ki túl jól. Hova tűnt az a csodálatos nagy hasa? A gyönyörű narancsszínű bőre pedig elsápadt. De látom új felesége van. Wawa-wooooah! Nagyon szexi. Elfordulok, mielőtt baj lenne."

Sacha Baron Cohentől megszokhattuk, hogy gondolkodás nélkül áll bele bármilyen témába, Kanye West kirohanása azonban neki is sok volt. A zenész nemrég Trumppal és a nyíltan holokauszt tagadó Nick Fuentes-szel vacsorázott együtt a volt elnök mar-a-lagoi üdülőjében. Erre így reagált Borat:

"Azt kell, hogy mondjam, nagyon mérges vagyok az antiszemitizmus miatt, itt az USA-ban. Ez nem fair. Kazahsztán az elsőszámú zsidó ellenes nemzet. Hagyjátok abba a hobbink ellopását. Ne lopj! Ne lopj! A ti Kanye-tok, megpróbált Kazahsztánba költözni, még a nevét is megváltoztatta Kazakhstanye Westre. Mi azonban nemet mondtunk: Nem, ő túl antiszemita, még nekünk is."

A közönséget, ahogy azt a Borat produkcióktól megszokhattuk, totálisan megosztották a látottak és hallottak. A Biden család látszólag élvezte a műsort, de sokan csak kínosan ültek a helyükön.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)