Hirdetés

Bosszúállók 4 - az egyik régóta várt karakter biztosan nem itt tűnik fel

|

Anthony Russo és Joe Russo megerősítették, hogy felesleges várni az egyik hosszú ideje követelt képregényhősre, ugyanis vele semmiképpen sem találkozunk a következő Avengers moziban.

Hirdetés

Én személy szerint eddig is biztos voltam abban, hogy a Végtelen Kövekhez szorosan kötődő egyik népszerű Marvel karakter nem fog megjelenni a jövőre érkező Bosszúállók 4-ben, de most ugyanezt jelentették ki a film rendezői is.

Hirdetés

Azért voltam ennyire biztos a dolgomban, mert ez a hős már korábban is szóba került, és akkor Kevin Feige, a Marvel Studios feje kategorikusan kijelentette, ő bizony mindenképp A galaxis őrzői egyik folytatásában debütál majd. Gondolom sokan kitaláltátok már, hogy Adam Warlockról van szó, aki egyébként kulcsfontosságú szereplője a képregényes Végtelen háborúnak (és az egész Infinity trilógiának).

ComicBook.com-nak adott interjúban most Anthony Russo és Joe Russo is kifejtette, hogy Adam Warlockra még várnunk kell.

Bizony, Adam Warlock nem fog feltűnni a mi történeteinkben. Nézd, ahogy már milliószor elmondtjuk, nekünk az a feladatunk, hogy a Marvel filmes univerzum történeteit meséljük el, nem pedig az, hogy direkt adaptációkat készítsünk a képregényekből, bármekkora rajongóik is vagyunk. Rendezőként nem foglalkoztat az, hogy elmeséljek olyan sztorikat, amit már korábban is elmondtak, vagy akár megnézzek egy ilyet. Ha ismerem az események és azok ugyanúgy történnek meg, akkor mi értelme van egyáltalán a filmnek? Mi folyamatosan meg akarjuk lepni a nézőinket, és azt a történetet szeretnénk folytatni, amit a Vasember film elkezdett egy évtizeddel ezelőtt. 

- mondta Joe Russo. Adam Warlockot A galaxis őrzői 2 egyik stáblistás jelenete vezette fel, elvileg ő lehet az aranyszínű keltetőben, amit Ayesha ezzel a mondattal mutat be: "Azt hiszem Adamnek fogom hívni". Persze simán elképzelhető, hogy később teljesen más módon mutatják majd be a karaktert, de azt immár többszörösen is megerősítették, hogy nem a Bosszúállók 4-ben fogunk vele először találkozni. 

Titeket elkeserít, hogy Adam Warlock még egy darabig nem bukkan fel a mozivásznon? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)