Hirdetés

Bosszúállók 4 - ezt a címet biztosan kilőhetjük

|

A nagy megfejtéshez még mindig nem kerültünk közelebb, de azt már legalább tudjuk, hogy egy potenciális lehetőséget teljesen kizárhatunk.

Hirdetés

Egyelőre nem ismerjük a negyedik Avengers mozi alcímét, és az alkotók szerint ez bizony még jó darabig így is fog maradni. Mindezt korábban azzal indokolták, hogy a rajongók hajlamosak az aktuális Marvel film helyett a jövőbe tekinteni, és a még készülő mozikra koncentrálni. Ez volt szerintük a gond az Ultron korával is, mivel már ekkor mindenki a Végtelen háborúval foglalkozott. 

Hirdetés

Most persze lehet, hogy pont a titkolózással ártanak a következő Bosszúállók filmnek, hiszen már a rendező Russo testvérek is elismerték, túlzottan magas elvárásokat állítottak fel az új rész alcímének elhallgatásával. Persze ennek ellenére sem kegyelmeztek meg rajtunk és most se mondták el, milyen címmel kell majd a mozikban keresni az eredetileg nemes egyszerűséggel csak Infinity War Part 2-ként emlegetett filmet. Az viszont nemrég egy interjú során kiderült, hogy biztosan nem Infinity Gauntlet lesz a folytatás címe. 

Ez igazából teljesen logikus döntés lett volna, hiszen az Infinity trilógia (Infinity Gauntlet, Infinity War és Infinity Crusade) szolgál nagy vonalakban a sztori alapjául. Az Infinity Gauntlet képregény egyébként magyarul is megjelent, Végtelen hatalom címmel. 

Nektek van már tippetek a negyedik rész címét illetően? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)