Hirdetés

Bosszúállók 4 - egy visszatekintés és egy meglepetés karakter is vár majd minket

|

Az egyik színész erősítette meg, hogy egy röpke visszatekintőre beugrik a következő Bosszúállók filmben. Spoilerek várhatóak, óvatosan kattintsatok!

Hirdetés

Aki minden spoiler ismerete nélkül szeretne beülni majd a premierre, az most ezt ne olvassa végig. A következő sorokban egy flashback jelenetről és egy régi karakter felbukkanásáról lesz szó ugyanis. Ne mondjátok, hogy nem szóltunk előre.

Hirdetés

A második és harmadik Amerika Kapitány filmekben felbukkant Frank Grillo, aki Crossbones-t játszotta, elárulta, hogy a Bosszúállók 4-ben visszatér egy rövidke beköszönés erejéig.

"Igen, vissza fog térni a Bosszúállók filmben, de ez csak egy visszatekintő lesz. Nyugodtan mondhatok, amit akarok, mert már nem csinálok több Marvel filmet."

Frank egyébként azért ennyire laza, mert a kora miatt nem vállal több képregényes filmet (a filmbeli halál amúgy sem túlságosan végleges állapot a Marvel égisze alatt, ezt tudjuk).

Ha valakinek hiányzott a megtépázott hydra ügynök, az jó eséllyel fogja látni Crossbones-t még azelőtt, hogy élő bomba lett volna belőle. Hail hydra - tennénk hozzá, ha nem lennénk végsőkig jó és nemes arcok, akik szelíden várják a folytatást, és közben persze hírt adnak a szinte naponta felröppenő pletykákról az eddig elég jól titkolt Avengers végjáték kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)