Hirdetés

Majdnem így búcsúztunk el Fekete Özvegytől a Bosszúállók: Végjátékban

|

Az utolsó Avengers mozi egyik legmegrázóbb jelenetét eredetileg teljesen másképp képzelték el. Most te is megnézheted, hogyan halt volna meg az első tervek szerint Fekete Özvegy.

Hirdetés

Aki akarta, mostanra többször is biztosan megnézte a Bosszúállók: Végjátékot, szóval nem igazán nevezhető már spoilernek az, hogy Fekete Özvegy életét vesztette a nagy kaland során, egészen pontosan a Vormir bolygón áldozta fel magát azért, hogy Sólyomszem megszerezhesse a Lélekkövet. A film végső változatában ők ketten egymással versengtek azért, hogy eldöntsék, melyikük veti magát a mélybe, és menti meg ezáltal a másikat, illetve az egész világot. Nos, eredetileg viszont ez a jelenet teljesen másként festett volna.

Hirdetés

Immár elérhető ugyanis a szóban forgó jelenet eredeti felvétele, amelyben Sólyomszem és Fekete Özvegy jóval nagyobb slamasztikában találja magát, Thanos seregével harcolnak, és az összecsapás eléggé kilátástalannak tűnik. Az Özvegy több végzetesnek látszó lövést is kap, a csata végén pedig maga az őrült titán, Thanos is elkezd feléjük ballagni. Szorult helyzetükből csak és kizárólag az jelenthet kiutat, ha valaki gyorsan lezárja az egész konfliktust, és megszerzi a követ, Scarlett Johansson karaktere pedig ezért ugrik le a szikláról. 

Ez sem egy rossz megoldás, de szerintem egyébként a végső vágás során megtartott változat sokkal érzelmesebb, mivel annál kizárólag Fekete Özvegy döntése volt az, hogy életét adja a többiekért, nem sürgette őt és Sólyomszemet egy feléjük lépkedő lila óriás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)