Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - gigászi hosszúságú fináléra számíthatunk

|

A Russo testvérek előre szólnak: érdemes lesz üdítővel és rágcsával bőven betárazni a filmre.

Hirdetés

Gyakorlatilag egy évtizede készítik nekünk elő a Marvel filmek nagy fináléját, és nagyon úgy fest, hogy lesz majd időnk bőségesen kiélvezni azt.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték premierje már most piros betűs ünnepként van bevésve a képregények és a Marvel filmes univerzumának rajongóinak naptárába - nekik pedig attól sem kell már félniük, hogy túl hamar véget érhet esetleg az élmény.

A filmért felelős rendezőpáros, Anthony és Joe Russo korábban már elhintette, hogy akár három órás játékidőre is számíthatunk, ám nem ritka, hogy egy filmből jó pár, akár tíz perceket is lecsíphetnek, mielőtt az a mozikba kerülne. Joe Russo egy a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy lehetnek még változtatások, de úgy néz ki, valóban közel háromórányi szórakozásra számíthatunk.

"Szerintem a stúdió már letette a voksát a történet legjobb verziója mellett. Jelenleg úgy érzem, hogy a film egyben van, és remek visszajelzéseket kaptunk a tesztvetítések után, és magabiztosak vagyunk a jelenlegi állapotot tekintve. Még mindig dolgozunk rajta, persze, nem végeztünk. Elvégre is, ez egy olyan produkció, ami 22 korábbi film csúcspontja lesz, temérdek mennyiségű történetet kell beledolgoznunk."

- mondta Joe Russo, aki továbbá azt is megindokolta, hogy miért lesz szükség a hosszabb játékidőre:

"Az érzelmek nagyon fontosak nekünk, amikor pedig ennyire szerteágazó történetet kell elmesélned, akkor erős érzelmi pillanatokat akarsz megteremteni a karakterekkel. Ehhez pedig szükség van bizonyos befektetett időre. Ez a film pedig egy három órás befektetésnek tűnik jelenleg."

Az eddigi leghosszabb MCU film a Bosszúállók: Végtelen háború volt a maga 2 óra 40 perces játékidejével, ám egyre valószínűbb, hogy nem csak jelentőségben, de hosszúságában is a Végjáték lesz hamarosan a király.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)