Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - kibővítve kerül vissza a mozikba

|

Rövid ideig, a Pókember: Idegenben premierje előtt újra látható lesz a film.

Hirdetés

Április 25-én volt a legfrissebb Marvel film premierje, a várakozásoknak megfelelően elképesztően sokan voltak rá kíváncsiak. Július 4-én jön a Pókember: Idegenben, így a Marvel kedveskedni szeretne azoknak, akik még egyszer megnéznék a Végjátékot - vagy csak próbál még egy lökést adni a filmnek, hátha az megdönti az Avatar rekordját, amitől most néhány millió dollárral le van maradva (a Bosszúállók 2,743 milliárd dollárnál jár, az Avatar 2,788 milliárdig jutott). 

Hirdetés

Kevin Feige elmondta, hogy jövő hétvégén világszerte néhány mozi újra vetíteni fogja a Bosszúállók: Végjátékot, ráadásul egy törölt jelenet, egy tisztelgés, és néhány meglepetés várható a stáblista után. Ezzel egyidőben a hazai Cinema City lánc bejelentette, hogy nálunk most pénteken, valamint jövő hét kedden 21:20-kor lesz újra látható a film IMAX 3D-ben, eredeti hanggal (felirat nélkül), de azt még nem tudjuk, a stáblista utáni extrákat is vetítik-e. A bejelentés időzítése nem lehet véletlen.

A film egyébként itthon nem került le teljesen a műsorról, 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is adják még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)