Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - már a nemzetközi karakterposzterekben is gyönyörködhetünk

|

Ha nem lenne elég az eddig bemutatott plakátokból, akkor tudunk még mutatni pár újat.

Hirdetés

Vészen közelít a Bosszúállók: Végjáték bemutatója, ezt pedig nagyon jól tudja a stúdió is, akik éppen ezért folyamatosan ütik azt a bizonyos vasat. Most éppen nemzetközi karakterposzterekkel leptek meg bennünket. 

Hirdetés

A plakátokon az összes eddig is tudhatóan életben lévő szereplő helyet kap: Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem (vagy most már hívhatjuk őt ugye Roninnak is), Bruce Banner, Marvel Kapitány, Hangya, Mordály, Nebula, Hadigép és Okoye is külön képen feszít. 

Ezeket az alábbi galériában találjátok meg. 

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én érkezik majd meg a magyar mozikba. Ti melyik posztert pattintanátok ki legszívesebben a falatokra? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)