Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - megkapjuk a Marvel mozik eddigi leghosszabb csatajelenetét?

|

Ha azt hiszed, hogy a Polgárháború bunyóját nem lehet felülmúlni, akkor a jelek szerint hatalmasat tévedsz.

Hirdetés

Már csak tényleg néhány napot kell kibírni, és végre valahára megérkezik a magyar mozikba a Bosszúállók: Végtelen háború. Temérdek hírt, pletykát, és spoileresnek tűnő információt kaptunk már erről a moziról, amelynek eljövetelét 10 év Marvel filmjei alapozták meg. Most épp az derült ki, hogy valószínűleg a Végtelen háború zárása lesz a Marvel leghosszabb csatajelenete. 

Hirdetés

Minderről a Sólyom szerepében visszatérő Anthony Mackie mesélt a Good Morning America műsorban. Elmondása alapján a filmbéli utolsó harc a forgatókönyvből pontosan 25 oldalt emészt fel, ami egészen rendkívülinek mondható. Mivel általában egy oldal a szkriptből egy percnyi játékidőnek felel meg, nagyjából kijelenthetjük, hogy 25 perc színtiszta küzdelem zárja a harmadik Bosszúállók film végét. 

Csak emlékeztetőül, az Amerika Kapitány: Polgárháború híres reptéri összecsapása "csak" 11 percen át folyt, vagyis a pár napon belül érkező Bosszúállók: Végtelen háború több mint dupla ennyi ütésváltást és harc közben elsütött frappáns egysorost ígér nekünk.

A Bosszúállók: Végtelen háború premierje hazánkban április 26-án lesz. Megkérdezhetném, hogy várjátok-e a filmet, de úgy is tudom a választ. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)