Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - ez lehet minden idők egyik legjobban nyitó filmje

|

Az elemzők szerint a Bosszúállók: Végtelen háború nyitánya történelmi lesz. El tudjuk hinni nekik.

Hirdetés

Ebben a hónapban végre megérkezik a rajongók által régóta várt Bosszúállók: Végtelen háború (ez a trailer éppen nemrég futott be), ami az eddig látottak alapján elképesztő izgalmakat ígér. Nem csoda hát, hogy a szakértők is nagy bevételt jósolnak a filmnek.

Hirdetés

A Variety írt arról, hogy a számítások alapján 175 és 200 millió dollár közötti bevételt fog hozni a Bosszúállók: Végtelen háború a Marvel konyhájára az első hétvégén. Ha a film eléri a 175 milliós bevételt nyitáskor, akkor ez lehet a nyolcadik produkció, amelyiknek ez sikerült a történelem során, és jelenleg csak öt olyan alkotás van, ami több mint 200 millióval nyitott.

Az biztos, hogy rengetegen várják a film megjelenését világszerte, és ha figyelembe vesszük, hogy hány, a Marvel filmes univerzumának korábbi darabjaiban megismert fontosabb karaktert, vagy épp csak mellékszereplőt láthatunk majd a mozivásznon, akkor talán tényleg nem túlzás azt állítani, hogy dugig lesznek a termek vetítéskor.

Ti ott lesztek az elsők között? Vagy hidegen hagy a hype?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)