Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - szinkronosan is nézhető a második előzetes

|

Kevesebb mint egy hónap van még a premierig, a magyar trailer pedig segíthet eldönteni, szinkronosan vagy eredeti nyelven nézitek-e meg a Végtelen háborút.

Hirdetés

Április 26-án mutatják be a magyar mozik a Bosszúállók: Végtelen háborút, ami az év egyik legfontosabb filmje, és megkezdi egy korszak lezárását.

Hirdetés

A csatát valószínűleg nem minden bosszúálló éli majd túl. Aki olvasta a képregényt, az tudja, ott kinek végződik rosszul a buli, de ez nem jelenti, hogy ugyanaz fog megismétlődni a filmben is. A lejáró szerződések viszont okot adnak némi aggodalomra, és ha nem is az idei filmmel, de a jövőre érkező Bosszúállók 4-gyel búcsúzúnk pár ikonikus hőstől, vagy azok jelenlegi megformálójától.

Hogy tetszik a szinkron?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)