Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen háború - már most megnézheted Thor és az őrzők közös jelenetét

|

Ha nem bírod kivárni a premiert, akkor már most bele tudsz nézni a film elejébe, konkrétan az őrzők és a mennydörgés istenének első találkozását mutatták meg nekünk.

Hirdetés

Kikerült az internetre egy teljes jelenet a hamarosan a mozikba kerülő Bosszúállók: Végtelen háborúból. A képsorokon azt nézhetjük meg, hogyan csattan egy nagyot Thor az őrzők űrhajójának szélvédőjén, majd azt is láthatjuk, mikor magához tér immár az űrhajóban.

Hirdetés

A felvételt szombat este a Kids Choice Awards rendezvényen vetítette le a Nickelodeon. Ugyanezt a videót korábban már a D23 Expón is láthatták a jelenlévők még 2017 nyarán. Gigantikus spoilereket nem tartalmaz természetesen ez a videó, nagyjából már láttuk ezt a jelenetet a korábbi előzetesekben, de így egyben csak most mutatták meg. Kamerás felvételről van szó, szóval ha a tökéletes élményre vágytok, akkor tényleg érdemes megvárni a premiert. Ellenkező esetben azonban bökjetek rá nyugodtan a lejátszás gombjára. 

A Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án érkezik meg a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)