Hirdetés

Kik hiányoztak a Bosszúállók: Végtelen háború első traileréből?

|

A Marvel mozis univerzumának több szereplőjéről tudjuk vagy sejtjük, hogy feltűnik majd a harmadik Bosszúállók filmben, viszont az első előzetesben még nem kerültek be.

Hirdetés

A hét egyik kellemes meglepetése volt a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese, amiben már most számtalan karaktert hozott össze a Marvel Studios. De így is számtalan további szereplő megjelenését várhatjuk, közülük gyűjtött össze tízet a Comicbook.com csapata.

Hirdetés

Sólyomszem

Legutóbb ugye az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthattuk Clint Bartont, akit már akkor is úgy kellett visszahívni nyugodt családi életéből, ráadásul Jeremy Renner karakterének életét az is megnehezíti, hogy társaival egy különleges börtönből kellett őt kimenteni. Ennek ellenére a színész ott volt a film forgatásán, így biztos, hogy találkozunk a karakterével, viszont Renner kicsit máshogy nézett ki, mint korábban. Ennek kapcsán többen azt sejtik, hogy új hősi kinézetet vesz majd fel a képregényekhez hasonlóan és ezt nem szerette volna felfedni idő előtt a Marvel.

Hangya és Darázs

Scott Lang szintén a Polgárháborúban lecsukott csapat része volt, így valószínűleg ő is menekül a hatóságok elől, ezzel együtt nem tudjuk, hogy részt vesz-e majd a Thanos elleni küzdelemben. A Darázs karaktere pedig csak a Végtelen háború után, augusztusban bemutatásra kerülő közös filmjükben debütál, úgyhogy Evangeline Lilly karakterére nem érdemes lenne számítani.

Nebula

Gamora fogadott testvére egyszer már csatlakozott a jófiúk csapatához A galaxis őrzői vol. 2 végén, sőt, akkor meg is fogadta, hogy megöli Thanost. Így szinte biztosra vehetjük, hogy ott lesz a csatatéren, de mivel egyedül indult el levadászni a gonoszt, az előzetesben nem láthattuk.

Valkyrie

Ahogy a csapat legtöbb tagjával, Thorral is találkozhattunk a Bosszúálók: Végtelen háború trailerében, hozzá pedig a legutóbbi önálló filmjében, a Ragnarökben csatlakozott Valkyrie. Ráadásul mivel a stáblista közben látott jelenetben az asgaardiak hajóját meg is támadják Thanosék, biztos, hogy Thor népe is beszáll a csetepatéba.

A Gyűjtő

Az egyik Végtelen Kő tulajdonosa, Taneleer Tivan valószínűleg nem lesz túl jó helyzetben, hiszen Thanos meg akarja majd tőle szerezni az Aether nevű kristályt. A trailer megjelenése előtt a netre kiszivárgott felvételekben szerepelt is Benicio del Toro karaktere, így szinte biztos, hogy látjuk majd a végleges változatban is.

Shuri

A Letitia Wright által alakított karakterrel még nem találkozhattunk, a Fekete Párduc féltestvére ugyanis csak a februárban mozikba kerülő filmben mutatkozik be. Viszont mivel Wakanda az egyik hely, amit Thanos megtámad, biztos, hogy a fiktív nemzet hősei az elsők között lesznek, akik megütköznek a gonoszokkal.

Pepper Potts

Gwyneth Paltrow karaktere már a Pókember Hazatérésben visszatért, miután a Polgárháborúból kimaradt,  ettől függetlenül nem feltétlenül a sztori alakulása miatt lehetünk benne biztosak, hogy Tony Stark barátnője visszatér-e. A színésznő látható volt az egyik, a forgatáson lőtt fotón, szóval már biztos, hogy viszontláthatjuk majd.

A Fekete Rend

Thanosnak szinte kötelező volt beköszönnie az első előzetesben, viszont a nyári D23 Expo óta tudjuk, hogy fogadott gyermekei, a Fekete Rend is szembeszáll majd a Végtelen háború hőseivel. Akkor csak egy-egy szobor formájában láthattuk őket és a mostani előzetesben sem láttuk még őket.

Szóval bőven vannak még meglepetések az április végi premierig, hiába tudunk már most rengeteg dolgot a Marvel filmes univerzumának következő éveit meghatározó filmről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)