Hirdetés

Turisták és vandálok miatt kell kerítést építeni a Breaking Bad háza köré

|

A tulajdonosok elmondása szerint folyamatosan rajzanak az elég tiszteletlen rajongók a házhoz, ami Walter White-é volt a Breaking Badben, ezért kénytelenek egy magas kerítést húzni elé.

Hirdetés

Ugyan a Breaking Bad már négy éve véget ért, egyáltalán nem csökken az érdeklődés az Albuquerque-ben lévő ház iránt, ami a sorozatban a főszereplő, Walter White otthona volt. Ennyi idő után a valódi lakók megelégelték a kéretlen látogatókat és kerítést húznak a ház elé.

Hirdetés

A lakás tulajdonosai, a Quintana család tagjai arról meséltek, hogy rengetegen tűnnek fel a volt forgatási helyszínen (egy híradós  stáb negyed óra alatt számolt meg tíz turistát), engedély nélkül járnak-kelnek az első kertben, köveket lopnak el a ház elől és gyakran kérik arra az ott lakókat, hogy például csukják le a garázsajtót és menjenek el az előkertből, hogy nélkülük fotózhassák le a házat. Ráadásul (az egyik sorozatbeli jelenethez hasonlóan) többször dobtak már pizzát is a ház tetejére. Ezért hosszú, türelmes várakozás után úgy döntöttek, egy közel kétméteres kerítést építenek a ház elé.

Korábban egyébként a sorozat producere, Vince Gilligan is többször nyilvánosan megkért mindenkit, ne zaklassák a ház lakóit és pláne hagyjanak fel a pizzadobálással, de úgy tűnik, ez nem elég a túlbuzgó fanoknak, akik úgy gondolják, hogy huszadszorra is tud vicces lenni az ilyesmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)