Hirdetés

Új részletek derültek ki a Breaking Bad filmről, tudjuk, ki a főszereplő

|

Megtudtunk pár igazán fontos dolgot a készülő Breaking Bad kapcsán, a sorozat rajongói valószínűleg nagyon fognak örülni.

Hirdetés

Tegnap a semmiből robbant be a hír, amely szerint készül a Breaking Bad film. Akkor még nem tudtunk részletekkel szolgálni az új moziról, most viszont befutott pár érdekesség. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy a film tulajdonképpen folytatás lesz, tehát a tévésorozat fináléja után játszódik majd. Szintén friss információ, hogy a főszereplő Jesse Pinkman lesz, akit természetesen ismét Aaron Paul alakít majd. 

Bryan Cranston egyelőre annyit mondott, hogy tud a film készüléséről, egyelőre nem olvasta még a forgatókönyvet, de teljes mértékben benne lenne, ha a rendező, Vince Gilligan őt is a stábban szeretné látni. 

Ti örültök, hogy Jesse történetét folytatja majd a Breaking Bad mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)