Hirdetés

BREAKING: Csúszik, de streamingen is elérhető lesz a Fekete Özvegy

|

Már tényleg nem akar tovább várni a Disney a következő MCU-s film bemutatásával.

Hirdetés

Eddig háromszor halasztották el a Fekete Özvegy premierjét: eredetileg 2020. május elsején mutatták volna be, de ezt a Disney kénytelen volt először november 6-ára, majd 2021. május 7-ére módosítani. Közben persze a fejesek folyamatosan elégedetlenségüket fejezték ki, és éreztették, hogy nagyon nem akarják csúsztatgatni, de hát ez van, a járvány még tart, nincs mit tenni.

Most meghozták az elkerülhetetlen döntést: a Fekete Özvegy 2021. július 9-én nem csak a mozikban lesz látható, hanem a Disney+ Premier Access keretében is közzéteszik.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy aki teheti és kedvet kap hozzá, elmehet rá, aki meg nem (mert mondjuk nem lesznek nyitva akkor a mozik), a Disney+ előfizetési díján felül fizethet még 30 dollárt, hogy megismerje Natasha budapesti kalandjait. A Mulán és a Raya is használta már ezt a modellt, és a Szörnyellát is így fogják kiadni, a Pixar újdonsága, a Luca viszont további költségek nélkül megtekinthető lesz, illetve csak azokban az országokban adják majd mozikban, ahol a Disney+ még nem elérhető.

Ezzel együtt a Shang-Chi premierdátuma szeptember 3-ára módosult, de nem tudni, azt is közzéteszik-e a Disney Plus-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)