Hirdetés

BREAKING: Danny Boyle végre megcsinálja minden idők egyik legjobb zombis filmjének folytatását

|

A 28 nappal később és a 28 héttel később után jön a 28 évvel később.

Hirdetés

Még a kanyarban sem voltak Robert Kirkman The Walking Dead képregényei, és Zack Snyder sem forgatta le George A. Romero klasszikusának, a Holtak hajnalának remake-jét, amikor a brit film fenegyereke, Danny Boyle (Trainspotting) egy váratlan kasszasikerrel kikövezte az utat a zombireneszánsz számára. A Cillian Murphy főszereplésével forgatott 28 nappal később, amelyben Naomie Harris, Brendan Gleeson és Christopher Eccleston is felbukkant, közel 85 millió dollárt szedett össze a mozikban, miközben ennek a tizedébe került elkészíteni.

A békésen csoszogó élőhalottakat szélsebesen sprintelő fertőzöttekre cserélő 2002-es produkció kedvező fogadtatása folytatás után kiáltott, amit öt évre rá össze is jött 28 héttel később címmel. Ebben Imogen Poots, Robert Carlyle, Rose Byrne, Jeremy Renner és Harold Perrineau játszották a főbb szerepeket, de Idris Elbát is láthattuk tábornokként. Juan Carlos Fresnadillo (Intacto) rendezése már kevesebb nézőt vonzott, de ennek ellenére pozitív mérleggel zárt.

Hirdetés

Az azóta eltelt években számos alkalommal felröppent a hír, hogy ilyen vagy olyan formában elkészülhet a folytatás, Boyle és a 28 nappal később forgatókönyvét jegyző Alex Garland mellett Cillian Murphy és Imogen Poots sem zárta ki, hogy alkalomadtán visszatérnének. Nos, úgy néz ki, hogy erre rövidesen sor kerülhet, mivel Boyle és Garland kevéssel ezelőtt hivatalosan is megerősítették, hogy nekiláttak a 28 évvel később előkészületeinek.

Az filmet, amit egy trilógia nyitányának szánnak, Boyle rendezi majd és Garland írja a szkriptet, ezen felül mindketten produceri feladatokat is ellátnak majd Andrew Macdonalddal és Peter Rice-szal kiegészülve. Van azonban még egy fontos akadály, amit le kell küzdeniük annak érdekében, hogy tényleg megvalósuljon a régóta várt folytatás: találniuk kell egy stúdiót vagy streamingszolgáltatót, amelyik beáll mögé. A Variety úgy tudja, hogy 75 millió dolláros büdzsét kérnek Boyle-ék, bár az nem világos, hogy ezt egyetlen filmre költenék-e el, vagy a teljes trilógia kijönne-e belőle.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)