Hirdetés

BREAKING: megvan a Sikoly 7 új rendezője, visszatér egy régi karakter is

|

Mindkét választás tekintetében igyekezett biztosra menni a filmeket gyártó cég.

Hirdetés

Dacára annak, hogy anyagi szempontból jó sikerült a Sikoly franchise feltámasztása 11 évig tartó hibernálásából (az ötödik film 138,9 millió dollárt hozott, a hatodik 169,1 milliót), és villámgyorsan zöld utat kapott a folytatás, váratlan nehézségekbe futott a Sikoly 7. A rendezőpáros,  Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett lecserélése Christoper Landonre, a Boldog halálnapot! direktorára még tervezett lépés volt, ám ami utána következett, azzal aligha számolt előre bárki is.

A franchise felett bábáskodó Spyglass Media egyik napról a másikra kirúgta a főszereplőt, Melissa Barrerát az eldurvult izraeli-palesztin konfliktusról alkotott véleménye miatt, kevéssel utána pedig kiderült, hogy a színésznő filmbéli húgát alakító Jenna Ortega is kiszállt a produkcióból. Erre egyébként még Barrera elbocsátása előtt, csupán később hozták nyilvánosságra, hogy Ortega inkább a Netflixre készülő Wednesday második évadát választotta.

Hirdetés

Az év végén aztán Landon is távozott, rendező nélkül hagyva a filmet, ami egyre kevésbé tűnt megvalósíthatónak. Azonban a Spyglass fejesei megtalálták a megoldást, és ahelyett, hogy kísérletezésbe kezdtek volna, visszanyúltak a franchise gyökereihez. Először is sikerült visszacsábítaniuk a hatodik részből kimaradt Neve Campbellt, az első négy film főszereplőjét, tehát akárki is ölti majd magára a jellegzetes sikolyálarcot, annak Sidney Prescottal kell majd szembenéznie. De hasonlóan komoly fegyvertény, hogy megnyerték rendezőnek Kevin Williamsont, az első, második és negyedik Sikoly forgatókönyvíróját, a néhai Wes Craven közeli munkatársát, aki nélkül nem is létezne a franchise.

A legújabb fejleményekről Neve Campbell számolt be az Instagramon.

"Sziasztok. Annyira örülök, hogy bejelenthetem a hírt! Sidney Prescott visszatér! Mindig is annyira klassz és akkora megtiszteltetés volt Sidney-t játszani a Sikoly mozikban. Megbecsülésem a filmek iránt és azért, amit jelentettek számomra, sosem halványult el. Örülök és büszke vagyok, hogy elmondhatom, a lehető legnagyobb tisztelettel felkértek, hozzam vissza Sidney-t a vászonra. Nem is lehetnék ennél izgatottabb! Bár ami azt illeti, lehetnék. Hihetetlenül szerencsés voltam, hogy ezeken a filmeken a horror mesterével, Wes Cravennel, valamint a csodálatosan tehetséges Matt és Tyler csapattal dolgozhattam, de hosszú éveken át azon ábrándoztam, milyen nagyszerű is lenne, ha e filmek egyikét Kevin Williamson dirigálná. És most megtörténik, Kevin Williamson fogja rendezni a Sikoly 7-et. Ez az ő gyermeke volt, az ő briliáns elméje álmodta meg ezt a világot. Kevin nem csak művészileg inspirál, de hosszú ideje drága barátom is. A bámulatos Sikoly-rajongókhoz szólok, remélem, ti is annyira izgatottak vagytok, mint én. Találkozunk a forgatáson, Kevin."

Örültök, hogy megmenekült a Sikoly 7?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)