Hirdetés

BREAKING: így fog kinézni Hugh Jackman a Deadpool 3-ban

|

A képregényrajongók el fognak alélni, ha meglátják a fotót Rozsomákról új jelmezéről.

Hirdetés

Bár már több mint hetven napja tart a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja, és emiatt számos forgatás leállt, azonban a Deadpool 3 így is javában készül, még ha ez azt is jelenti, hogy Ryan Reynolds kevesebbet tud rögtönözni. A munkálatoknak köszönhetően számos pletyka látott napvilágot az elmúlt hetekben, és szinte már minden korábbi Marvel-karaktert hírbe hoztak a produkcióval: van, aki csak gyenge pletyka (mint a régi Fantasztikus Négyes) és van olyan is, akit azóta bejelentettek (Jennifer Garner Elektráját), ez pedig megerősíthet egy másik cameót (Daredevil) is. 

Akárhogy is, már csak attól is boldogok leszünk, ha láthatjuk a nagydumás Deadpoolt és a mufurc Rozsomákot együtt és/vagy egymással harcolni, ezt pedig mindenképpen meg fogja adni a Shawn Levy (Free Guy, Az Adam-projekt) rendezésében készülő Deadpool 3.

Hirdetés

Azt már tudjuk Hugh Jackman korábbi nyilatkozatából, hogy a karakterének visszatérése nem fog belerondítani a James Mangold által rendezett Logan történetébe, de az nem derült ki idáig, hogy ugyanazt a Rozsomákot alakítja-e vagy egy más változatot (a multiverzum ugyebár bármit lehetővé tesz), azt viszont pletykálták, hogy a színész akár több Wolverine-t is eljátszhat a film során

A lényeg az, hogy benne lesz, és miután Ryan Reynolds Instagram-sztorijában megosztott egy képet Deadpoolról és Rozsomákról, már azt is tudjuk, hogyan fognak kinézni. Logan ezúttal a képregényrajongók által már jól ismert sárga-fekete színösszeállítást viseli: 

Végezetül nem hagyhattuk ki a Fakes Forge művét sem, akik eljátszottak kicsit a Reynolds által megosztott képpel, és az a legnagyobb poén benne, hogy teljesen karakterhű így is a látvány. 

Az R-kategóriásnak ígérkező Deadpool 3-at várhatóan 2024 májusában már nézhetjük is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)