Hirdetés

Brie Larson éppen rendesen kipattintja magát a Marvel Kapitány 2 miatt

|

Komolyan veszi a szerepet, fizikumban is fel akar nőni a karakterhez Brie Larson, nézzétek meg!

Hirdetés

Nagyot megy a közösségi médiában Brie Larson, aki ugyan egy rendkívül fontos karaktert testesít meg az MCU filmekben, az utóbbi időben mégsem ezzel került reflektorfénybe.

Larson inkább azzal vonta magára mostanság a figyelmet, hogy szintén az MCU-ból ismert Valkűrt, azaz Tessa Thompsont Fortnite-ozni tanította, később pedig egy konditeremből jelentkezett, ahol megmutatta a rajongóknak, hogy hogyan készül a Marvel Kapitány második felvonására.

Hirdetés

Most újabb edzős videóval jelentkezett, amiben egykezes fekvőtámaszokat csinál azt edzője társaságában. Larson már az első filmjét megelőzően is komoly edzésnek vetette alá magát, amit úgy tűnik azóta se engedett el, hogy minél jobb formában legyen Marvel Kapitány alakításakor.

A színésznő újra és újra megmutatja, hogy nagyon elhivatott a szerepe iránt és azt felhasználva folyamatosan pozitív üzeneteket sugároz a követői felé. A videóival saját bevallása szerint azt szeretné megmutatni, hogy bárkiből lehet hős, mindössze akarat és kitartás kell hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)