Hirdetés

Már biztosan jön a Bright 2

|

A pletykák beigazolódtak: tényleg jön a Bright film folytatása. A Netflix ezzel beindítja első saját filmes sorozatát.

Hirdetés

A Bright az a film, amit a kritikusok mind utáltak, de a közönség odáig volt érte. A 2017. decemberében megjelent csoda a mai napig a legnézettebb film a Netflixen, minden ország saját listáján. Nyilván nem rontaná a saját sorsát a forgalmazó azzal, hogy nem folytat egy ennyire sikeres filmet. Jön a Bright 2, és már egy teasert is kaptunk hozzá.

Hirdetés

A folytatást szintén David Ayer írja és rendezi, a főszerepeket pedig Will Smith és Joel Edgerton kapják. A produceri székekben ezúttal is az Eric Newman és Bryan Unkeless páros ül majd, viszont Max Landis nem tér vissza a forgatókönyvírói szerepbe.

A Bright 2 forgatása egyébként még nem kezdődött el, így a teaserben valódi filmes jelenet nem szerepel, de találkozhatunk benne néhány színpatikus Orc színésszel.

Talán a második résznek már a kritikai pontszámai is lesznek akkorák, mint a nézőszámai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)