Hirdetés

Íme az HBO Carrie Fisherről és Debbie Reynoldsról szóló dokumentumfilmje

|

Az HBO kiadta a nemrég elhunyt Carrie Fisher és édesanyja különleges kapcsolatát bemutató Bright Lights című dokumentumfilm első trailerét.

Hirdetés

Még korábban forgatott egy nem mindennapi dokumentumfilmet az HBO Carrie Fisher és édesanyja, Debbie Reynolds különleges kapcsolatáról, aminek premierjét előrehozták január 7-ére. Most pedig bemutatták a Bright Lights trailerét is.

Az előzetesben láthatjuk azt is, hogy a rendkívül jó barátságot ápoló anya-lánya párost összeköti az is, hogy míg korábban Debbie Reynolds támogatta mentális problémákkal küszködő lányát, a felvételekkor már neki kellett olykor a segítség memóriagondjai miatt. A csatorna azt követően hozta előre a Brigth Lights premierjét, hogy december végén Carrie Fisher egy repülőút során elszenvedett szívrohamot követően hunyt el, majd egy nappal később Debbie Reynolds halálhíréről kellett értesülnünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)