Hirdetés

Bruce Willis felesége azt kéri a paparazzóktól, hogy szálljanak le a demenciában szenvedő színészről

|

Willis egy lépést sem tehet meg anélkül, hogy ne fotózná, videózná, kérdezgetné valaki.

Hirdetés

Sokáig nem értettük, hogy mi történt a 67 éves Bruce Willisszel, miért kezdett a Drágán add az életed, Az utolsó cserkész, a Ponyvaregény, a 12 majom, Az ötödik elem és az Armageddon sztárja egyik pillanatról a másikra kétes értékű produkciókban szerepelni, ráadásul olyan halovány alakítást nyújtva, ami tőle teljesen szokatlan volt. Aztán amikor már az Arany Málna szervezői saját kategóriát hoztak létre számára, kiderült, hogy a kommunikációs képességeit erősen korlátozó afázia alakult ki nála. Barátai szerint ez összefüggésben állhat A Nap könnyei forgatásán szerzett fejsérüléssel.

Néhány hete pedig azt is bejelentette a családja, hogy frontotemporális demenciában szenved a színész, ami személyiségváltozáshoz, viselkedési-, hangulat és mozgási zavarokhoz, valamint az intellektuális képességek leromlásához vezet, és a legjobb esetben is csak 5-15 év az ezzel diagnosztizált betegek várható élettartama.

Hirdetés

A színészettől visszavonult Willis emiatt a nyilvánosságot is kerüli az utóbbi időben, ám amikor kiteszi a lábát az otthonából, hogy például beüljön pár barátjával egy kávéra Santa Monicában, máris rányomulnak a bulvársajtó hiénái, a paparazzók. A felesége, Emma Hemming Willis feltett egy videót az Instagramjára, amin arról beszél, hogy aki demenciában szenvedő hozzátartozóját gondozza, az tisztában van vele, mennyire nehéz és kimerítő az illetővel kimozdulni és biztonságosan eljutni valahova. Úgy véli, sokat kell még tanulniuk erről a hírességek nyomában loholó fotósoknak és videósoknak, akik próbálnak exkluzív anyagokat készíteni a férjéről.

Tisztában van vele, hogy ez a munkájuk, mégis arra kéri őket, hogy tartsanak távolságot, ne kiáltsanak oda neki, afelől érdeklődve, hogy jól érzi-e magát stb., adjanak neki teret, és engedjék, hogy a családja, vagy bárki is van vele épp aznap, biztonságosan elkísérje A pontból B-be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)