Hirdetés

Brutális áron kínálják eBayen azt a mikrofont, amit Cardi B vágott egyik rajongójához, de ez nem nyerészkedés

|

Még csak nem is az a rajongó árulja, aki a találatot kapta, igaz, ő fröcskölte le az amúgy tátogó énekesnőt.

Hirdetés

Egyre kellemetlenebbé válik az a trend, amit Paca is említett a koncertélményeivel kapcsolatos véleménycikkében: hogy egyre több olyan dolgot dobnak be a színpadra, amit nagyon nem kellene. Bebe Rexhát például egy mobillal találták fejbe, érdemes megnézni a sérüléseiről felrakott fotóit ahhoz, hogy ne akarjunk nevetni ezen, és ne bagatelizáljuk el, hiszen ez testi sértésnek számít. 

Hasonló történt a népszerű, Grammy-díjas rapperrel, Cardi B-vel is, azzal a különbséggel, hogy őt "csak" lefröcskölték koncert közben, viszont az előadó nem maradt adósa az elkövetőnek: azonnal hozzávágta a mikrofont, még az sem zavarta, hogy a playback zavartalanul ment közben tovább. 

Hirdetés

Az esetnek nem várt következménye lett. Scott Fisher, a The Wave tulajdonosa (az a hangtechnikai cég, amely Cardi B említett fellépését is biztosította) aukcióra bocsátotta eBayen azt a mikrofont, amit a rapper a tömegbe dobott. Fisher a félreértés elkerülése végett ellenőrizte is az eszköz "hitelességét":

"Ez az összes vírusvideón látható Shure-mikrofon, amelyet Cardi B 2023. július 29-én a Drais Beach Clubban egy személyhez vágott. Szó szerint rengeteg link van a videókhoz az egész interneten. Több mikrofont is biztosítottunk ehhez a bizonyos showhoz, és a házon belüli stábbal ellenőriztük, hogy melyiket használta közülük Cardi".

A leírás szerint a Shure Axient digitális mikrofont jótékonységi céllal árverezik el, jelenleg 99900 dollár, azaz körülbelül 35 millió forint a legmagasabb ajánlat. Fisher szerint az ebből befolyó összeget a speciális igényű gyerekeket, tinédzsereket és családokat támogató Friendship Circle Las Vegas és a veterán katonákat segítő Wounded Warrior Project szervezeteknek kívánják felajánlani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)