Hirdetés

Brutális módon készült fel Tom Cruise és a többi színész a Top Gun Maverickre

|

Olyan kiképzésen mentek keresztül a Top Gun: Maverick kedvéért, amit nem felejtenek el.

Hirdetés

Nem sűrűn fordul elő filmeknél, hogy több évtizeddel később kapjanak folytatást, márpedig az 1986-os Top Gun a kivételek közé tartozik, hiszen most 2022-ben, 36 évvel később készül el a második rész. Míg az elsőt Tony Scott (Beverly Hills-i zsaru II, Mint a villám) hozta össze, addig az újat már Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés), egyvalami viszont nem változott: a főszerepben továbbra is Tom Cruise feszít, aki még mindig megpróbál maga elvégezni mindenfajta veszélyes kaszkadőrmutatványt, nem volt ez másként a Top Gun: Maverick esetében sem. 

Hirdetés

Egy új videó a film kulisszáiba enged betekintést, pontosabban abból ad ízelítőt, hogy a színészgárda hogyan készült fel a forgatásra és min mentek keresztül. Az adrenalinfüggő Cruise-tól persze ez nem meglepő, viszont a Top Gun: Maverick esetében a többieket sem kímélték. A színész, aki egyben a film producere is, a haditengerészetet és a valódi Top Gun iskolát hívta segítségül annak érdekében, hogy kollégáinak a lehető legautentikusabb élményben legyen részük és át is tudják adni azt a vásznon. A fiatal tehetségek egy három hónapig tartó, kimerítő képzésen estek át, az élményekről pedig az alábbi videóban mesél például Miles Teller és Lewis Pullman. 

Kosinski egyébként az Empire-nek nyilatkozva azt is elárulta, hogy nagyon nehéz folyamat volt a forgatás, néha egy 12-14 órás munkanap alkalmával összesen 30 másodpercnyi jó felvételt sikerült összehozni, ezért több hónapnyi légi forgatásra került sor a teljes filmhez. A rendező szerint annyi felvételük lett a végére, mint az egész A Gyűrűk Ura trilógiának, vagy 800 órányi. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Top Gun: Maverick május 26-tól lesz látható a hazai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)