Hirdetés

Brutálisan sok pénzt hozott a Netflixnek a Squid Game

|

A dél-koreai sorozat sokszorosan meghálálta a belé fektetett pénzt.

Hirdetés

Azt már néhány nappal ezelőtt elárulták, hogy a Squid Game a Netflix legerősebb rajtját produkálta. Ennek fényében már nem is olyan meglepő a tény, hogy egyben ez lett a platform legjobban tejelő produkciója, az már inkább meghökkentő, hogy mennyi pénzt is hozott a konyhára.

A Bloomberg egy belső Netflixes dokumentumra hivatkozva elárulta, mennyit hozott a dél-koreai túlélő dráma a streaming szolgáltatónak.

Hirdetés

A kiszivárgott információk szerint a Nyerd meg az életed 891,1 millió dollár "impact value-t" generált. Ez az a mérőszám, amivel a Netflix egyes műsorainak a sikerességét méri. A sorozat olyan nagyágyúkat is maga mögé utasított ezzel, mint például a korábbi bajnok, a Bridgerton.

A legfélelmetesebb az egészben, hogy ehhez mindössze 21,3 millió dollárra volt szükség, ennyit költött ugyanis a Netflix a Squid Game elkészítésére. Ez részenként körülbelül 2,4 millió dollárt jelent, amivel a Nyerd meg az életed pénzügyileg is hatékonyabb, mint a platform más, saját készítésű műsorai.

Nektek tetszett a Squid Game? Esetleg kipróbálnátok, ha játék is készülne belőle?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)